Uusa tuotteita
Korvakorut, Laukut, Penaalit, Uudet tuotteet

Uusia tuotteita kauppaan

Sain vihdoin päivitettyä nettikauppaani ! Alkukesän sesonki äitienpäivineen ja valmistujaisineen lähestyy ja tämän päivityksen jälkeenkin on kauppaani tarkoitus tulla vielä muutamia uusia tuotteita. Paljon on jo tullut tehtyä ennenkuin tuoteet päätyivät myyntiin saakka.

Ideasta tuotteeksi

Aivan ensimmäisenä on tuoteidea. Yleensä tuoteidea tulee jostain omasta tai läheisten tarpeesta. Joskus tuote vain muovautuu tehdessä, koruissa näin käy lähes aina.

pexels-photo-265152.jpeg

Lähden usein työstämään tuoteideaa siten, että selvitän materiaalikustannuksia ja muuta hintarakennetta. Näin selviää alkuunsa onko tuotetta järkevää lähteä ollenkaan tekemään. Sitten voin käydä itse tuotteen suunnitteluun ja testiversioiden kimppuun.

Kun tuotteen testiversiot ovat tyydyttävät alkaa myyntituotteen tekeminen. Mahdollisuuksien mukaan sarjoitan työt eli teen samaa työvaihetta useampaan tuotteeseen.

Tuotteet nettikauppaan

Tuotteideni päämyyntikanava on tällä hetkellä nettikauppani. Sinne tuotteiden esille saaminen taitaa olla – ainakin itselläni – eniten energiaa vaativa vaihe. Kaikki tämä ”muu” tuntuu olevan pois pääasiasta eli käsillä tekemisestä, josta nautin eniten.

Tuotteitahan valmistuu ”liukuhihnalla”, mutta ei niitä kukaan osta jos en saa niitä nettikauppaani esille.

Ennenkuin saan tuotteen nettikaupaani on edessä muutamia työvaiheita. Tämän työn teen myös ”sarjassa” eli teen saman työn useamman tuotteen osalta samalla kerralla.

Enimmäisenä pystytän pienen valokuvaus-studioni ja otan tuotteista kuvia. Niin, näin on! Hoidan tuotekuvaukset itse, vaikka minulla ei ole mitään ammattipätevyyttä. Syy tähän on pieni budjetti; jotta tuotekustannukset säilyvät maltillisina täytyy kaikesta mahdollisesta tinkiä. Niinpä kuvaan itse – ainakin toistaiseksi.

Kuvien ottamisen jälkeen ne pitää muokata nettiin sopiviksi. Tästä alkavatkin sitten tietokonehommat. Kun kuvat ovat valmiit otan tuotteesta painon ja mitat ja mietin nettikaupan tuotekuvaukset. Lopulta syötän kuvat, tuotetiedot ja -kuvaukset nettikauppapohjaan avaamalleni tuotteelle.

Näissä tuotteen valmistuksen vaiheissa yllättää aina, miten yllättävän kauan kuvien muokkaaminen ja lataaminen sekä tuotetekstien miettiminen vievät aikaa.

Sitten myymään

Se, että tuotteet ovat nettikaupassa, ei vielä tuo myyntiä eli asiakkaiden pitäisi ne vielä löytää. Itse pidän tärkeänä että yritykseni on sosiaalisessa mediassa ja näkyy Googlen-hauissa. Sosiaalisen median kanavat joita käytän ovat Pinterest, Facebook ja Instagram. Näiden lisäksi myös blogini tukee kauppaani, sillä täällä voin kertoa esimerkiksi tarkemmin tuotteistani, kuten tein esitellessäni kalenteripenaalin ja minipussukat .

Uusia tuotteita kaupassa:

Olga pikkulaukut

Olga - pikkulaukut

Penaaleja

Korvakoruja

Käy katsomassa koko valikoima osoitteesta www.leenahdesign.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s