Käsityöläinen, Yleistä

Kauppa on auki

Blogissa on ollut hiljaiseloa jonkun aikaa, mutta kulissien takana on ollut sutinaa senkin edestä! Vuodenvaihde meni akkuja ladatessa ja lomaillessa perheen kanssa. Loppiaisen jälkeen kun koululaiset lähtivät taas kouluun, alkoi hurja rutistus kun piti saada verkkokauppa vihdoin auki!

Olin alusta asti sitä mieltä, että teen kaupan itse, siksi päädyin valmispohjaan kaupan valinnassa. Tutkin netissä useampaakin valmispohjaa ja päädyin Vilkkaan pohjaan. Varsinaisiin rakennustalkoisiin meni toista viikkoa – tulihan tuo kauppapohja tutuksi! Kuvien ottaminen ja niiden muokkaaminen oli yllättävän työllistävää. Lähtisinkö uudelleen tällaiseen aloitusprojektiin? Lähtisin, mutta olisin satsannut parempaan kameraan heti alkumeterillä.

Nyt mennään tällä paketilla ja kun kauppa pääsee vauhtiin niin parannellaan sitten. Pääasia on, että kaupan ovet ovat vihdoin auki! Vielä täytyy testailla tilausten läpimenoa ennenkuin alan rummuttamaan kauppaa somessa ja muualla.

Ja kauppahan elää koko ajan. Nyt sinne pitää saada uusia tuotteita! On tullut useita tuoteideoita ja ne lähtevät toteutukseen pikimmiten. Sormet haluaa jo ompelemaan!

Tervetuloa kauppaan: www.leenahdesign.com

Open

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s