Käsityöläinen, Yleistä

Joulumyyjäisissä myymässä

” Kannattaako ja onko siellä asiakkaita juuri näille tuotteille? ” Tällaisia mietin, kun valmistauduin myymään joulumyyjäisissä, joissa en ollut itsekään koskaan aisakkaana käynyt. Olihan se riski, mutta näin jälkikäteen ajateltuna kannatti. Tuo tapahtuma ei ehkä myynnillisesti ollut huippu, mutta paljon muuta kyllä tarttui matkaan!

Olin myymässä Wetterhoffin Korttelijoulussa 9. – 10.12. Hämeenlinnassa.

Tärkeintä oli, että sain kokemusta joulumyyjäisistä ja myyjäistapahtumista yleensäkin. Nyt osaan valmistautua taas seuraavaan tapahtumaan paremmin ja tiedän mitä asioita kehitän esimerkiksi esillelaitossa ja valikoimassa.

Näin asiakkaita! Oli todella hauska nähdä asiakkaita, sillä eihän ihmisiä oikein muuten tule kohdattua. Myyjäisissä sunnuntai oli hiljaisempi päivä ja silloin ehti hyvin jutustelemaan pidempäänkin muutaman ihmisen kanssa.

korttelijoulu_2017

Tutustuin muihin käsityöalan yrittäjiin. Hienoa oli se välitön ilmapiiri joka vallitsi muiden myyjien kesken.  Se johtui ehkä siitä, että kaikilla oli niin omanlaisiaan tuotteita myynnissä eikä tullut tunnetta kilpailusta. Lisäksi hiljaisempina hetkinä oli mukava kuulla kokeneempien kokemuksia.

Kyllä – lähden taas vuoden päästä myyjäisiin myymään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s