Käsityöläinen

Tästä se alkaa…

Uusi alku koittaa! Olen ollut sivutoiminen yrittäjä vuodesta 2013 ja pyöritin toiminimeä HelmiLeena -nimellä. Uusille urille elämä lähti, kun päätin jäädä opintovapaalle päätyöstäni ja kouluttauduin vaatetusartesaaniksi. Ompelu ja korut olivat se juttu joita tajusin haluavani tehdä ”isona”.

Koulun jälkeen oli tilanne se, että minut oli opintovapaan aikana irtisanottu YT-neuvottelujen päätteksi päätyöstäni – eli vanhaan ei ollut paluuta. Tuli tunne, että hyvä kun ”muut” tekivät puolestani tuon vaikean päätöksen jättää vakityö … olin vain helpottunut! Niin jäi työelämä toisen palkollisena – olihan tuota jo lähes 20 vuotta tullut tehtyä.

Uudet tuulet siis puhaltaa ja uusi alku kokoaikaisena yrittäjänä alkaa uudella nimellä! Toki yrityksen tuotevalikoimakin on entistä isompi eikä enää vain koruja. Nyt mukaan tulee ompelu ja ommellut tuotteet, sekä lisäksi palvelutuotteita joita vielä vähän kehittelen.

Halusin yritykseni nimen kuvastavan sitä, että suunnittelen ja teen omin käsin tuoteeni, siksi yritykseni nimeksi tuli  Leena H. Design.

Rakentelen juuri verkkokauppaa ja se aukeaa tammikuun aikana – jos ei heti kuun alussa. Valikoima kaupassa on alkuun suppea, mutta hiljaa hyvä tulee eli laajennusta on hiljakseen luvassa!

Tässä blogissa on tarkoitus kirjoitella kaupan kuulumisista ja käsityöyrittäjän arjesta. Luvassa on myös kaikenlaista käsillä tekemiseen ja käsityöihin liittyvää!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s